пʼятниця, 04 квітня 2008 11:46

У Києві від контейнера зі сміттям загорівся Опель

Мешканець Дніпровського району столиці не знайшов нічого кращого, як припаркувати свого легковика біля контейнеру зі сміттям.

Близько другої години ночі перехожий помітив, як біля одного з будинків здійнявся великий стовп вогню. Чоловік підійшов ближче, і побачив, що горить автомобіль.

Віталій Буняк, заст. начальника Дніпровського РУ МНС України у м. Києві: "Виїхав підрозділ Дніпровського райуправління з 16-ї пожежної частини. Автомобіль був припаркований до мусорника, а у мусорнику виникла пожежа. Автомобіль вдалося потушити лише завдяки пожежно-рятувальним підрозділам, які прибули дуже вчасно".

Коли на місце події прибули рятувальники, "Опель" палав мов свічка. Поряд у розпачі бігав господар. Чоловік марно намагався загасити полум"я водою з бювету.

Володимир Беднарчик, ст. інспектор Дніпровського РУ МНС України у м. Києві: "Він залишив машину на ніч. Не було де припаркуватися, і він поставив там, де було місце. Вийшло так, що біля сміттєвого контейнера. Машина стояла не впритул, а десь метри два було до машини. Але полум"я було дуже велике, і вітер якраз був в той бік".

Рятувальники впоралися з пожежею за годину. Кажуть, пощастило, що автомобіль не був обладнаний газовою установкою, і вкотре попереджають автолюбителів, щоб не паркували своїх залізних коней там де не слід.

Володимир Беднарчик, ст. інспектор Дніпровського РУ МНС України у м. Києві: "Справа у тому, що в Києві не вистачає парковок. Люди залишають машини біля будинків, де проживають. А знаєте, як воно виходить: люди дуже культурні, вони недопалки викидають у смітник, але часто забувають їх погасити".

Постраждалий "Опель" зійшов з конвеєра 12 років тому, але внаслідок нічної пожежі майже увесь згорів. Тепер власна необачність обійдеться його господарю в копійчину, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві від контейнера зі сміттям загорівся Опель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути