Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 12:19

У Києві проходить конкурс на найгарніший балкон (ФОТО)

18 серпня у столиці стартував конкурс "Квітучі балкони", метою якого стало заохочення мешканців Києва до квіткового оформлення своїх будинків та поліпшення благоустрою міста загалом. Конкурс організувала Київська міськдержадміністрація (КМДА) спільно з Інтернет-журналом "Наш Київ", на порталі якого вже розміщено фотографії перших учасників (www.balkon.nashkiev.ua).

Як у прес-службі КМДА, наразі для участі у конкурсі надіслали фотографії 25 балконів, оцінки яким вже дають відвідувачі порталу.

30 вересня буде обрано наймайстерніше заквітчані балкони столиці, а їхні власники одержать грошову винагороду. Переможець за оцінкою КМДА та редакцією журналу одержить приз – 1 000 гривень, а автор фото балкону-лідера – 300 грн.

Фото власних та чужих заквітчаних балконів (із вказівкою вулиці та номера будинку) приймаються за адресою [email protected].

Поки що у лідерах тримається балкон будинку N84 на вулиці Верховинній, а найбільше коментарів відвідувачі сайту "Квітучі балкони" залишили під фотографіями балкону на Закревського, 13 та балкону одного із будинків у Соцмістечку.

Столична влада щиро дякує киянам за активну участь у конкурсі і закликає усіх шанувальників квіткового декору прикрасити балкони своїх будинків та позмагатися за звання найкращого.

Нагадаємо, раніше КМДА оголосила фотоконкурс нанайогиднішу МАФ. Киянам пропонують надсилати фотографії та адреси торгових об"єктів, які, на їхню думку, заважають або псують зовнішній вигляд того чи іншого мікрорайону на електронну адресу: [email protected], повідомляє ЛІГАБізнесІнформ

Фото НашКиев
Зараз ви читаєте новину «У Києві проходить конкурс на найгарніший балкон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути