Ексклюзиви
вівторок, 01 квітня 2008 13:51

У Києві попереджено скоєння замовного вбивства

31 березня працівники Головного управління боротьби з організованою злочинністю МВС України спільно з працівниками ГУМВС України в м. Києві попередили вчинення вбивства на замовлення.

За підозрою у намірі скоїти тяжкий злочин затримано уродженку Азербайджану Л., повідомили у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Напередодні до центрального апарату спецпідрозділу боротьби з організованою злочинністю МВС України надійшла інформація, про те, що жителька столиці Л. має наміри замовити вбивство свого колишнього чоловіка Н. з метою заволодіння його двокімнатною квартирою.

Для виконання вбивства Л. звернулась до свого знайомого, щоб підшукати кілера. За те, щоб знайти виконавця вбивства, жінка запропонувала посереднику 300 доларів США, а кілеру пообіцяла винагороду у 20 тисяч доларів США.

Щоб попередити скоєння тяжкого злочину, працівники ГУБОЗ МВС України провели інсценування вбивства. Роль кілера виконував співробітник спецпідрозділу міліції. Він і передав зловмисниці фотографії "вбивства" її колишнього чоловіка.

Кримінальну справу порушено слідчим відділом Шевченківського райуправління ГУМВС України в м. Києві за ознаками злочину, передбаченого ст. 15 (замах на вбивство) та п. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України.

Зловмисницю затримано в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України до обрання судом міри запобіжного заходу, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Києві попереджено скоєння замовного вбивства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути