понеділок, 02 липня 2007 09:07

У Києві BMW впав із шляхопроводу (ФОТО)

 
У ніч на неділю, 1 липня, в Києві на вул. Теліги розбився "БМВ-320", в якому знаходилися двоє людей: водій загинув на місці, пасажир госпіталізований з важкими травмами.

Попередньо встановлено, що іномарка рухалася по вул. Теліги у бік ст. м. "Дорогожичі", і перед розв`язкою на вул. Фрунзе машина втратила управління, і з величезної висоти по крутому схилу легковик впав униз на вул. Фрунзе і "приземлився" догори колесами.

Після цього автомобіль почав диміти — водії машин, які проїжджали поряд зупинялися і гасили авто своїми порошковими вогнегасниками.

Встановлено, що загиблому водієві було 29 років, а його пасажирові — 31. Швидше за все, причиною цього трагічного випадку стало перевищення швидкості з подальшою втратою керування.

Міст, з якого злетіла іномарка, має погану славу — не так давно на тій же розв`язці зіткнулися "Тойота" і джип, загинуло двоє людей, ще декілька одержали серйозні травми. А кілька днів тому в цьому ж місці "Опель" на повному ході наздогнав маршрутку — кузов легковика був зім`ятий, і пасажира звільняли з салону рятувальники, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «У Києві BMW впав із шляхопроводу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути