четвер, 11 жовтня 2007 16:42

У Китаї злодій залишився жити в зламаному будинку, розчарувавшись сумою здобичі

Поліція Китаю заарештувала незвичайного злодія, який, проникнувши в будинок одного з жителів Шанхаю, був настільки розчарований знайденим в нім мізерним майном, що вирішив там пожити.

Злодій на прізвищу Янг п"ять днів прожив в чужому будинку, наговоривши по телефону на 106 доларів і з"ївши всю їжу з холодильника, поки не повернувся господар будинку і не застав його сплячим в його ж ліжку. Єдине, що Янг знайшов в будинку, - це маленький телевізор, браслет вартістю близько 3 доларів і ще 2 долара.

Янг був засуджений до шести місяців в"язниці за насильницьке вторгнення в чужий будинок. Суд не розглядав справу про пограбування, оскільки список вкраденого опинився дуже малий.

Навпаки, чимала, а головне, важка здобич перешкодила двом молодим людям з Кінгдао, на північному сході Китаю, сісти на потяг, на якому вони хотіли втекти. Поліція затримала двох "задиханих і спітнілих" злочинців, коли вони намагалися бігти з 30 кг монет, вкрадених з ресторану, де вони працювали.

Хлопці Гао і Дінь збиралися понести 15000 юанів (1998 доларів або 1412 євро) монетами по 1 юаню, але змогли підняти тільки 5647. Про це повідомив в поліцію чоловік, який побачив, що Гао та Дінь несуть "підозрілу дзвінку сумку" у напрямі міського вокзалу, повідомили джерела в поліції. NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї злодій залишився жити в зламаному будинку, розчарувавшись сумою здобичі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути