Ексклюзиви
субота, 21 липня 2007 11:08

У Казані в аквапарку знайшли зниклого хлопчика

У казанському аквапарку знайдені останки 13-річного кіровчанина Сергія Матвєєва, що зник 3 липня. Напередодні співробітники аквапарку виявили збої в наносній системі, а потім на виході з"явилися фрагменти дитячого тіла.

Співробітники техслужб аквапарку вирізували шматок труби, з якої витягнули людські останки, там же був виявлений і браслет з чіпом, що видається відвідувачам в аквапарку.

Як повідомив представник прес-служби МНС, за попередніми даними може йтися про порушення техніки безпеки.

Труба насоса в басейні водного атракціону, де купався хлопчик, не була закрита, як годиться, гратами, а лише прикрита трапом. По трапу спускалися діти, і він міг в якийсь момент зміститися.

Під час пошуків хлопчика, коли кінологи з собаками обшукували всю будівлю аквапарку, тварини не змогли відчути запах хлопчика, оскільки насосна система, куди його засмоктало, була герметично закрита.

Мати з сином - жителі Кірова, що гостювали в селищі Нижній Услон (Татарстан), 3 липня приїхали разом з родичами в казанський аквапарк. Залишивши дітей купатися, дорослі виїхали по магазинах.

У аквапаренні діти каталися на атракціонах. Близько 14:30 двоюрідні брат з сестрою виявили відсутність Сергія і стали його шукати, а потім звернулися по допомогу до працівників аквапарку. Міліція, рятувальники МНС, кінологи оглянули всю будівлю аквапарку, довколишні будівлі і околиці, проте пошук результатів не дав, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Казані в аквапарку знайшли зниклого хлопчика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути