пʼятниця, 21 березня 2008 09:34

У Казахстані обрушився дачний будинок, загинули п"ять осіб

П"ять осіб загинули, ще двоє госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості у результаті обвалення дачного житлового будинку на півдні Казахстану, повідомила прес-служба МНС республіки.

"У дачному селищі "Едельвейс" Алма-атинської області у четвер увечері був зруйнований двоповерховий каркасний-комишитовий дачний житловий будинок через обвал з висоти 35-40 м штучної тераси із залізобетонними підпорами, яку будували дачники, що проживають вище по схилу гори", - йдеться у повідомленні МНС, поширеному у п"ятницю.

За інформацією міністерства, у момент НП у будинку знаходилися сім осіб. "При розборі завалів були витягнуті тіла п"яти загиблих. Двох дітей у віці 16-ти і восьми років рятувальники доставили в лікарню з різними травмами", - зазначається у  повідомленні.

За оцінками рятувальників, обсяг монолітного залізобетону, що впав, - 50 куб. м, обсяг ґрунту - 75 куб. м., повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Казахстані обрушився дачний будинок, загинули п"ять осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути