пʼятниця, 26 жовтня 2007 08:22

У Каліфорнії знайдено обвуглені тіла шести чоловік (ФОТО)


У четвер в Каліфорнії на місці, де, судячи з ряду ознак, знаходилася стоянка нелегальних іммігрантів, було знайдено шість обвуглених тіл. Про це АР повідомили офіційні представники влади штату. Однак слідчі до кінця не упевнені, що спричинило смерть шістьох. Але якщо це вогонь, то виходить, що кількість жертв пожежі, яка бушує на площі 750 квадратних миль, досягла, рахуючи з минулих вихідних, дев"яти осіб.

За словами прес-секретаря прикордонної служби Глорії Чавез, тіла виявив патруль у лісовому масиві, що простягнувся на схід від Сан-Франциско уздовж кордону з Мексикою. Ця область знаходиться поряд з основним коридором, по якому нелегали переходять кордон Мексики і США. Подорож може зайняти від кількох годин до кількох днів і є досить небезпечною.

Імовірно, було знайдено тіла трьох чоловіків і однієї жінки. Незважаючи на те, що розтин вже проведено, інформації про те, як давно загинули четверо, сьогодні ще немає. Область, де було виявлено страшу знахідку, постраждала від "Пожежі Гарріса", тієї  самої, яка спричинила смерть 52-річного чоловіка, що відмовився в минулої неділі покинути своє житло.



Лісові пожежі, що п"ятий день бушують у Каліфорнії, почали стихати. За даними американської влади, в окрузі Лос-Анджелес повністю загашено три з чотирьох пожеж. Зокрема, вдалося справитися з вогнем в місті Малібу, де проживає багато голлівудських знаменитостей.

 Водночас пожежники ще не до кінця узяли під контроль вогняну стихію в окрузі Сан-Дієго. Там пожежі загрожують більш як дев"яти тисячам будівель.

 Спокійніший вітер, пориви якого досягали у вівторок 160 км/ч, і температура повітря, що знизилася, сприяють зусиллям пожежників.

 Більшість із мільйона каліфорнійців, які були змушені евакуюватися, вже отримала дозвіл повернутися у свої домівки.

 За останніми даними, у вогні знищено від 1,6 тисячі до 2 тисяч будинків. За оцінками страхових компаній, збиток може перевищити 1,5 млрд доларів. Загальна площа спалаху в Південній Каліфорнії склала більш як 2 тисячі кв. м., повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії знайдено обвуглені тіла шести чоловік (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути