Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 09:26

У Каліфорнії здійснений збройний напад на лікарню

У Каліфорнії 75-річний чоловік відкрив вогонь в одній з лікарень, після чого був застрелений поліцейським. Про інші жертви інциденту не повідомляється. Мотиви, що спонукали злочинця на стрілянину, невідомі.

Чоловік спочатку вистрілив у землю перед входом до медичної установи, після чого увійшов до лікарні і відкрив безладну стрілянину. Патруль поліції  наказав чоловікові кинути зброю, на що той не відреагував.

Поліцейським довелося застрелити злочинця. У правоохоронних органах Каліфорнії не виключають, що терорист міг бути психічно хворою людиною. Зараз поліцейські з"ясовують, де нападаючий міг отримати зброю.

У пам"яті американців ще дуже свіжі спогади про бійню "Вірджинії". Нагадаємо, 16 квітня ц.р. в Технічному університеті штату Вірджинія озброєний двома пістолетами студент пробрався у гуртожиток і відкрив вогонь по студентах, а через 2 години стрілянина почалася вже в учбовому корпусі.

В результаті інциденту загинули 33 людини і були поранені ще близько 30 студентів і викладачів. Злочинець після масового вбивства наклав на себе руки, передає Associated Press.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії здійснений збройний напад на лікарню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути