вівторок, 30 вересня 2008 15:50

У Каліфорнії затримали більше тисячі нелегальних іммігрантів

Під час тритижневої операції американської митної та імміграційної поліції в Каліфорнії затримано 1157 нелегальних іммігрантів, повідомляє TheLosAngelesTimes. З них 595 раніше вже були депортовані із США і незаконно повернулися і 346 раніше були засуджені в США за кримінальними статтями.

Серед затриманих - громадяни 34 країн.

Ця серія рейдів стала наймасштабнішою операцією з пошуку нелегальних іммігрантів в Каліфорнії з 2003 року, коли були створені відповідні спеціальні підрозділи.

У Каліфорнії, як і в інших штатах, розташованих уздовж південного кордону США, кількість нелегальних іммігрантів особлива велика. В цілому в країні проживає близько 12 мільйонів нелегалів. Очікується, що в 2008 році приток нових іммігрантів в США скоротиться через скорочення кількості робочих місць, а також через жорсткі антиімміграційні заходи, прийнятих адміністрацією Джорджа Буша, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії затримали більше тисячі нелегальних іммігрантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути