Ексклюзиви
пʼятниця, 12 листопада 2010 16:20

У Кабулі вперше за три місяці смертник підірвав конвой НАТО (ФОТО)
6

Фото: Reuters

Сьогодні, 12 листопада, бойовик-смертник здійснив напад на конвой НАТО в Кабулі неподалік від нової будівлі афганського парламенту. Чоловік привів у дію вибуховий пристрій, що був у автомобілі, повідомляє Афганистан.ру із посиланням на телеканал "Толо".

Інцидент стався приблизно о 14 годині 30 хвилин за місцевим часом. Це перший подібний випадок за три місяці від часу посилення заходів безпеки, встановленого міжнародним військовим контингетом в Афганістані.

Як повідомляє прес-служба міністерства оборони Афганістану, в результаті вибуху поранення отримали 2 людини. Один з постраждалих - військовий НАТО, другий - афганський солдат.

Сам смертник загинув під час вибуху автомобіля.

Відразу після вибуху місце події було оточене коаліційними військами. За фактом нападу ведеться розслідування. До теперішнього часу жодне угрупування непримиренної збройної опозиції не взяло на себе відповідальність за подію.

Зараз ви читаєте новину «У Кабулі вперше за три місяці смертник підірвав конвой НАТО (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути