Ексклюзиви
вівторок, 24 липня 2007 08:57

У Ізраїлі накрили банду торговців органами

Ізраїльська поліція заарештувала десять чоловік за підозрою в причетності до діяльності злочинного угруповання, яке, за даними поліції, займалося торгівлею людськими органами.

Як повідомив прес-секретар поліції Ізраїлю Міккі Розенфельд, усі заарештовані є громадянами Ізраїлю, більшість з них вихідці з країн колишнього СРСР.

За даними ізраїльського радіо, злочинці розміщували в російсько- і арабомовних газетах рекламні оголошення, в яких охочим пропонувалося продати свою нирку за 30 тисяч доларів. Операції з вилучення органів проводились в Україні.

Розслідування почалося після того, як одна израїльтянка звернулась у поліцію із заявою, в якій стверджувала, що, ставши донором, грошей за свою нирку вона так і не отримала. Жінка розповіла, що відгукнулася на оголошення в одній з місцевих газет.

Викрити злочинців вдалося після того, як один із співробітників поліції видав себе за потенційного донора. Передбачається, що жертвами цієї афери стали десятки людей. Поліція Ізраїлю вже проінформувала про проведені арешти власті України, пише Newsru.

Зараз ви читаєте новину «У Ізраїлі накрили банду торговців органами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути