середа, 05 вересня 2007 17:54

У Інгушетії арештовані двоє підозрюваних у вбивстві сім"ї вчительки

Підозрювані у вбивстві сім"ї вчительки в Карабулаку і підриві автомобіля в Назрані (Інгушетія) поміщені під варту.

"5 вересня рішенням Назрановського районного суду поміщені під варту Магомед Цолоєв, підозрюваний в підриві автомобіля в місті Назрані, а також двоє підозрюваних у кримінальній справі про вбивство сім"ї вчительки російської мови і літератури Віри Драганчук в Карабулаку", - йдеться в повідомленні.

31 серпня 2007 року приблизно в 19.10 мськ на вулиці Фабричною в Назрані була підірвана автомашина. В результаті загинули четверо співробітників Назрановського ГОВД. Громадянин, що знаходився недалеко від місця події, отримав легке осколкове поранення.

По даному факту прокуратура міста порушила кримінальну справу за статтею 317 і 222 УК РФ (посягання на життя співробітника правоохоронного органу і незаконний оборот вибухових пристроїв). В ході оперативно-розшукових заходів за підозрою в організації вибуху був затриманий Цолоєв.

У ніч на 31 серпня в своєму будинку в Карабулаку невідомі розстріляли сім"ю Віри Драганчук. Були убиті її чоловік і двоє синів, сама вона не постраждала. За підозрою у вбивстві були затримані житель Назрані Казбек Матієв і житель Карабулака Магомед Оздоєв, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «У Інгушетії арештовані двоє підозрюваних у вбивстві сім"ї вчительки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути