Ексклюзиви
понеділок, 27 серпня 2007 14:24

У Індії школярі убили двох учнів, щоб влаштувати канікули

У Індії поліція заарештували трьох школярів у віці 12 і 13 років, які задушили два учнів молодших класів у надії, що це призведе до тимчасового закриття їхньої школи.

За словами С.Сеті, офіцера поліції з округу Ялна, що в 320 км на схід від Бомбея, всі троє підлітків призналися, що задушили 8-річного хлопчика і його 5-річного брата.

"Вони розповіли, що запам"ятали, як минулого року, коли загинула дитина, школу на якийсь час закрили, і вирішили влаштувати те ж саме цього року. На допиті вони жваво описували вбивство, ніби гордившись тим, що зробили", - заявив Сеті.

За його словами, троє малолітніх злочинців заманили братів в затишне місце, задушили, а тіла потім притягнули в будівлю школи. Тіла були виявлені поліцією наступного дня.

У Індії максимальний термін тюремного ув"язнення складає 15 років. Крім того, громадяни, що не досягли 16-річного віку, не можуть бути засуджені до довічного висновку і страти, передає АР.

Зараз ви читаєте новину «У Індії школярі убили двох учнів, щоб влаштувати канікули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути