четвер, 24 січня 2008 10:23

У Харкові жінка підірвала будинок

Вибух у приватному будинку на вулиці Герасимовській, 4 у Харкові прогримів опівдні, коли більшість мешканців вулиці були на роботі. Вибухова хвиля винесла стіну будівлі. Рятувальники, які прибулі на місце події,  виявили під уламками обгоріле тіло 70-річної власниці будинку Зінаїди К. І правоохоронці, і фахівці, що розслідували цей випадок, сходяться на тому, що жінка наклала на себе руки.

"На газовій плиті було відкрито всі чотири конфорки, духовка навстіж, та й свідки розповідають: вона попереджала, що це зробить, - говорить начальник Харківської держінспекції охорони праці і промислової безпеки в нафтогазовому комплексі Олександр Байцур.

"Бабуся покінчила життя самогубством. Ознак насильницької смерті немає, - заявили в Центрі громадських зв"язків УМВС України в Харківській області.

Сусіди загиблої Зінаїди Петрівни говорять, що жінка була дивною, нелюдимою, а останнім часом неодноразово привселюдно загрожувала підірвати будинок. Причиною, судячи з усього, став конфлікт з родичами - вони сварилися через те, кому старенька повинна відписати будинок (за словами сусідів, вона жила в ньому одна, а син з сім"єю займали тимчасову будівлю у дворі). Схоже, бабуся вирішила зробити так, щоб житло не дісталося нікому: відкрила вентилі на газовій плиті і запалила сірник, повідомляє RUpor.info.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові жінка підірвала будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути