Ексклюзиви
неділя, 02 вересня 2007 14:16

У Харкові триває "листопад" антиреклами проти лідерів БЮТ і НУ-НС

Сьогодні зранку у Харкові розповсюджуються листівки антиреклами проти лідерів Блоку Юлії Тимошенко та "Нашої України – Народної самооборони".

Листівки з"явилися наприкінці серпня, але вони з більшою інтенсивністю розкидаються у вестибюлях і вагонах метро, по всьому місту напередодні приїзду до Харкова тих чи інших лідерів опозиції.

Листівки формату А5 у кількох варіантах видрукувані на кольоровому папері високої поліграфічної якості. На одному боці листівок - портрети Юрія Луценка та Юлії Тимошенко відбиті по діагоналі синьою рамкою з написом чорного або помаранчевого кольору російською мовою: "Луценко, Тимошенко – вон из Харькова!" або "Луценко, Тимошенко – палачи Кушнарёва!". На звороті листівок написано: "В Харькове оранжевые не пройдут!". Цей напис на звороті проілюстрований підковою НСНУ і дулею. В іншому варіанті – підковою на фоні стиснутої руки. На малюнок накладений дорожній знак "В"їзд заборонений"

Внизу на листівках значиться: "Отпечатано ЧП "Полёт", г. Харьков, ул. Завода Комсомолец, 20 б. Ответственный за выпуск Мороз Н.А. Заказ N112. Тираж 500 000".

Напередодні у місцевих виданнях була розміщена реклама про приїзди 2 вересня в Харківську область лідерів НУ-НС Юрія Луценка та В"ячеслава Кириленка. Вдень вони проведуть зустрічі з виборцями у Балаклії, Богодухові, Чугуєві, Люботині. Увечері в Харкові о 19.00 відбудеться загальноміський мітинг на майдані Свободи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові триває "листопад" антиреклами проти лідерів БЮТ і НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути