Ексклюзиви
понеділок, 12 листопада 2007 17:30

У Харкові буде проспект ім. meta.ua?

 

Більше тисячі харків"ян поставили свої підписи під пропозицією перейменувати головну вулицю міста в проспект імені meta.ua. Підписи під зверненням збирали на одному з етапів гри Металломанія, що проводилася на честь 9-ліття компанії МЕТА (www.meta.ua).

11 листопада, напередодні дня народження Мети більше 30 команд Харкова змагалися за право бути кращими. Питання і завдання гри перевіряли ерудицію, увагу, знання міста, і прямо, або побічно були пов"язані з компанією МЕТА.

До свого 9-ліття МЕТА організувала цикл пошукових ігор під загальною назвою "Таємниця 9-ої планети". Для перемоги необхідно пройти 9 віртуальних ігор, а найвідважнішим взяти участь в реальній грі в Харкові або Києві.

11 листопада більше 30 команд, не дивлячись на сніг і штормове попередження, переходили з рівня на рівень, вирішували завдання, знаходили коди і вводили їх на сайті quest.meta.ua. Не всі команди змогли пройти всі рівні, але, за словами організаторів це є нормальною динамікою гри, яка відповідала сценарію. Не дивлячись на те, що в команді вирішувалася участь від 1 до 5 чоловік, були два учасники, які грали поодинці і показали гідні результати. Наступна реальна гра відбудеться в Києві 25 листопада, донині на сайті quest.meta.ua пройдуть ще шість віртуальних ігор - шість планет.

З дня старту проекту (5 листопада) на сайті проекту quest.meta.ua реєструвалося близько 4000 користувачів, і створено 280 команд.

МЕТА-КВЕСТ quest.meta.ua унікальний тим, що є частиною найбільшого українського порталу meta.ua. Новий сервіс об"єднує в собі користувачів комунікаційного блоку Мети - блогів, пошти, форуму.

Квест - це гра, побудована на вирішенні задач. Різноманітних завдань, на різному рівні. Знайти інформацію в Інтернеті, розкодувати шифр, зробити фотографію живого коня у вікні другого поверху, спуститися в підземеллі, придумати, як з підручних засобів зібрати літак. І зробити це швидше за всіх. Ця гра, яка учить по-іншому дивитися на проблеми. Коли у вас посеред дня за 15 хвилин до життєво-важливого дзвінка сяде телефон, а ви на Окружній із спущеним колесом і без домкрата - це не кінець світу, це просто МЕТА-КВЕСТ.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові буде проспект ім. meta.ua?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути