Ексклюзиви
четвер, 10 січня 2008 13:59

У Голосіївському районі Києва відкриють безкоштовну ковзанку

У Голосіївському районі Києва з"явиться сучасна безкоштовна ковзнка. Відкриють її через тиждень на перехресті вулиць Горького і Фізкультури. Про це повідомив голова Голосіївської районної адміністрації Сергій Садовий.

Льодовий стадіон буде зроблений за європейськими технологіями. "Ми вже підписали угоду з фірмою, яка безпосередньо буде цим питанням займатися. Надаватися послуги будуть безкоштовно. Це нова технологія. Штучний лід. Вся Європа за цією технологією вже працює", - підкреслив він.

Нагадаємо, в неділю, 13 січня, на Софіївській площі в Києві відкриють льодовий каток просто неба. Кататися на льодовому майданчику зможе кожен охочий з 10:00 до 23:00 безкоштовно. Робота льодового стадіону продовжиться до 15 березня поточного року.

Поряд з катком буде пункт прокату ковзанів. Ця послуга платна, проте, вартість прокату буде нижча, ніж на приватних катках. Крім того, там будуть розташовані всі необхідні об"єкти - роздягальні, медпункт, суспільний туалет, кіоски з продажу гарячих напоїв, лавки, а також приміщення для охорони.

Сьогодні в Києві функціонують криті льодові катки - "Крижинка", "Крижинка-хімволокно", "Авангард" і нова Льодова арена на території спортивного комплексу "Наука-спорт", а також декілька приватних, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «У Голосіївському районі Києва відкриють безкоштовну ковзанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути