четвер, 04 вересня 2008 13:32

У Голлівуді готують новий фільм про "Черепашок-ніндзя"

Сценарист Кевін Істман підтвердив чутки про те, що студії "Imagi" і "WarnerBros." ведуть переговори про зйомки нового повнометражного фільму про "Черепашках-ніндзя". При цьому режисером картини може, за відомостями Істана, стати Стів Баррон, що зняв фільм "Черепашки-ніндзя" 1990 року.

Істман працював над "Черепашками-ніндзя" 1990 року і мультфільмом "TMNT: Черепашки-ніндзя" студії "Imagi" 2007 року, повідомляє "Lenta.ru".

Раніше виробник іграшок "ThePlaymatesToys", який випускає фігурки "Черепашки-ніндзя", заявив на своєму офіційному сайті, що "MirageStudios", яка випускає комікси про черепашок, веде переговори з кіностудіями про новий проект з релізом в 2010 році.

Мультфільм "Imagi" з бюджетом в 34 мільйони доларів, дистрибуцією яких займалася студія "WarnerBros", в прокаті зібрав 95 мільйонів доларів.

З 1990-го по 1993 роки було випущено три фільми серії "Черепашки-ніндзя".

Черепашки-ніндзя - вигадана команда з чотирьох черепах-мутантів, які під керівництвом щура-мутанта Сплінтера навчаються мистецтву ніндзя.

Зараз ви читаєте новину «У Голлівуді готують новий фільм про "Черепашок-ніндзя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути