неділя, 29 червня 2008 11:17

У Гаграх сталися два вибухи

У абхазькому курортному місті Гагри відбулися два вибухи в центрі міста. За попередніми даними, поранено шість чоловік. "Сьогодні близько дев"яти годин ранку в Гаграх у міського ринку і у центрального супермаркету прогриміли два вибухи. За попередніми даними, поранено шість чоловік, одна з поранених - жінка отримала важкі поранення очей", - повідомив в неділю президент Абхазії Сергій Багапш.

"На місце виїхав прем"єр Абхазії Олександр Анкваб", - відзначив він.

У організації вибухів Багапш звинуватив Грузію, назвавши політику Тбілісі державним тероризмом. "Цей теракт направлений проти Абхазії, проти росіян, які відпочивають на території нашої республіки. За цими терактами стоїть Грузія, яка не припиняє спроб дестабілізувати ситуацію в Абхазії", - заявив Багапш. "Грузія продовжує політику державного тероризму", - підкреслив він.

У управлінні внутрішніх справ Гагрського району розповіли, що перший вибух відбувся в неділю в 8.10 поблизу центрального ринку в місті Гагри. В результаті його, за попередньою інформацією, шість чоловік отримали осколкові поранення. "Всі постраждалі - жінки. Вони доставлені в лікарню, де їм надали першу медичну допомогу", - повідомили в УВД Гагрського району. Через 15 хвилин спрацював ще один вибуховий пристрій в районі, де розташований гагрський банк. Вибуховий пристрій був закладений під електричний стовп. В результаті цього вибуху ніхто не постраждав, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Гаграх сталися два вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути