Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2008 12:41

У Франції затримали двох людей, які погрожували синові Саркозі

Поліцейські у Франції затримали двох людей за підозрою в тому, що вони по телефону погрожували розправою 10-річному Луї Саркозі – молодшому синові президента Франції, повідомила у вівторок міністр внутрішніх справ республіки Мішель Альо-Марі.

"Так, це абсолютно вірно", – сказала Альо-марі в ефірі радіостанції "Європа-1", підтвердивши публікації, що саме з"явилися напередодні, згідно яким 22-річний службовець телефонної компанії "Оранж" і 21-річний пожежник-рятувальник з департаменту Сена–Сен-Дені, діставши доступ до списку ВІП-клієнтів мобільного зв"язку, зателефонували синові президента і погрожували розправитися з ним.

Поліція досить швидко вирахувала і затримала передбачуваних авторів телефонних погроз, відносно яких тепер ведеться слідство.

Альо-Марі також рішуче засудила дії "телефонних терористів", назвавши погрози на адресу 10-річної дитини "абсолютно скандальними і обурливими".

"На жаль, таке іноді трапляється, тому що є психічно неврівноважені люди, є ті, хто уявляє себе лиходіями, або використовує погрози з метою шантажу", – додала глава МВС.

Луї є сином Саркозі від шлюбу з його другою дружиною Сесілією, з якою президент ролучився в жовтні минулого року, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Франції затримали двох людей, які погрожували синові Саркозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути