Ексклюзиви
пʼятниця, 27 червня 2008 14:36

У Фінську затоку вилилося більше 5 тонн нафтопродуктів

Більше 5 тонн нафтопродуктів вилилося у Фінську затоку в районі петербурзького порту, повідомив представник морської адміністрації порту, уточнивши, що це сталося напередодні. "Розлив був виявлений в Новій гавані біля Канонерського заводу. Зараз зібрано близько 11 тонн суміші", - сказав співрозмовник.

На місці аварії працюють фахівці Балтійського аварійно-рятівного управління і компанії "Морська екологія". Завершити роботи з очищення акваторії планується до кінця дня, додав співробітник морської адміністрації.

За його словами, винуватець події та його причини поки не встановлено. "Такі ситуації, на жаль, стаються достатньо часто", - відзначив представник порту.

Відзначимо, що в грудні 2007 року в Польщі стався витік нафтопродуктів з трубопроводу, гігантська пляма рухалася по річці Вісла у бік Балтійського моря. Витік нафтопродуктів стався з резервного трубопроводу Плоцьк - Нова Весь Велька. Пляма розтягнулася на всю ширину Вісли впродовж кількох кілометрів, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Фінську затоку вилилося більше 5 тонн нафтопродуктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути