Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 16:03

У Еквадорі розглядається закон про право жінок на сексуальне щастя

Представник Засновницьких зборів Еквадору від правлячої партії Марія Вела запропонувала внести поправку в Конституцію країни, включивши в неї статтю про право жінок на сексуальне щастя, повідомляє РІА "Новини" з посиланням на мексиканські ЗМІ.

У разі ухвалення внесеної поправки, еквадорки отримають право на ухвалення самостійних рішень про те, коли і з ким вони можуть отримувати сексуальну насолоду, а також право на безкоштовний доступ до інформації про секс.

"Запропонована мною поправка покінчить з безправ"ям жінок, коли вони розглядаються представниками сильної статі як простий сексуальний об"єкт, на який покладені обов"язки з виховання дітей", - заявила журналістам Марія Вела. При цьому вона не почала уточнювати, як це виглядатиме на практиці.

Внесений законопроект викликав різку критику з боку опозиції, лідер якої, Леонардо Вітері, назвав законодавчу ініціативу "спробою узаконити оргазм на державному рівні". На його думку, пропозиція виглядає достатньо смішною, оскільки зачіпає інтимну тему, яка стосується особистого життя і не може бути гарантована законом, повідомляє Newsru.

Зараз ви читаєте новину «У Еквадорі розглядається закон про право жінок на сексуальне щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути