понеділок, 26 березня 2007 12:51

У Донецьку зняли плакати зі Сталіним

У Донецьку з рекламних носіїв зняли встановлені за ініціативи ККП "Донецкгортеплосеть" рекламні плакати із зображенням Йосипа Сталіна, що закликає населення платити за тепло і гарячу воду.

На початку березня у центральних районах Донецька з"явилися рекламні плакати із зображенням Йосипа Сталіна і написом "Товариші, це не кіно – це життя! Хто не платить за тепло – буде покараний".

За словами заступника директора ККП "Донецкгортеплосеть" Олександра Семченко, для багатьох жителів Сталін досі асоціюється з порядком і дисципліною. Тому, люди, що мають заборгованість, побачивши біг-борд, замисляться про можливі впливи на них.

Всього ГКК "Донецкгортеплосеть" замовила рекламщикам 5 "сталінських біг-бордів". Крім того, у мережі місцевого кабельного телебачення демонструвалися ролики аналогічної тематики.

Спочатку Семченко заявляв, що розміщення цієї "соціальної реклами" сплачене до кінця березня, тому вона прикрашатиме місто згідно сплаченим грошам. Проте після критичних коментарів, зроблених керівниками міста і Донецької області, реклама сталінських методів боротьби з неплатниками була прибрана з донецьких вулиць достроково, повідомляє Остров.


Зараз ви читаєте новину «У Донецьку зняли плакати зі Сталіним ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути