понеділок, 22 вересня 2008 13:33

У Донецьку ледь не потонув позашляховик Lexus (ФОТО)

 

Вчора вранці в Калинінському районі Донецька позашляховик Лексус в буквальному розумінні відправився в підводне плавання.

Водій машини намагався виїхати на проспект Ілліча, і, ймовірно, не розрахувавши глибину калюжі провалився в неї. За словами очевидців, в оману його могла ввести "копійка", яка їхала попереду. Вона без особливих проблем промчала по калюжі оминувши яму.

Згідно зі свідченнями місцевих жителів, ця калюжа давно вже стала бичем для всіх водіїв. Так, подібні історії з провалами автомобілів трапляються чи не щодня, і позашляховик став далеко не першою машиною що потрапила до ями. А ось причина появи цієї калюжі банальна. Як розповідають місцеві автомобілісти, її вже декілька років підмиває постійно поточний водопровід. Яму водії навіть встигли заміряти. Так, в деяких місцях вона досягає глибину розміром з одноповерховий будинок, тобто близько 2,5 метрів.

Тим часом, щоб витягнути машину евакуаторові знадобилося декілька годин. Сам водій позашляховика від такого "плавання" був в шоці, і по завіренню викликаного ним юриста вони мають намір подати до суду на недбайливих комунальників, повідомляє Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку ледь не потонув позашляховик Lexus (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути