Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 08:51

У Дніпропетровській області викрили шахраїв, які привласнили 1,5 млн грн

Викриті посадові особи, які уклали з іноземною компанією угоду на постачання медикаментів на 1 млн доларів з відстроченням виплати платежу на 2 місяці, реалізували їх, а частину грошових коштів (1,5 млн грн. ) привласнили

Правоохоронні органи Дніпропетровської області викрили посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю, які уклали в 2006 році з іноземною компанією угоду на постачання медикаментів на загальну суму 1 млн доларів з відстроченням виплати платежу на два місяці, реалізували їх, а частину грошових коштів в сумі 1,5 млн грн привласнили.

За даними Департаменту зв"язків з громадськістю і міжнародної діяльності МВС України, прокуратура району порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

А нещодавно Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом розтрати державних коштів шляхом зловживання службовим становищем посадовцями Харківської міської ради.

Правопорушення були виявлені під час планової ревізії фінансово-господарської діяльності Харківської міської ради, що проводилась контрольно-ревізійним Управлінням у Харківській області, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області викрили шахраїв, які привласнили 1,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути