четвер, 06 березня 2008 11:05

У Дніпропетровській області хлопець викрав електровоз через свою дівчину

У локомотивному бюро станції Кривий Ріг Дніпропетровської області України 22-річний помічник машиніста з Мелітополя, що за 400 кілометрів від Кривого Рогу, викрав електровоз для пасажирських потягів. На угін локомотива хлопець зважився, щоб потрапити до коханої дівчини, бо запізнився на останній потяг.

Найближчого потягу потрібно було довго чекати, і він вирішив скористатися електровозом. Проте він встиг проїхати лише 200 метрів, після чого його затримали працівники депо і міліції, повідомляє "Новий канал".

Зараз закоханий злочинець знаходиться під арештом. Проти нього порушена кримінальна справа за звинуваченням у крадіжці рухомого складу, що передбачає покарання від двох до семи років позбавлення волі. У міліції випадок називають фантастичним, аналогів не пам"ятають, і говорять, що проводитимуть психіатричну експертизу.

"Не знаю, щось перемкнуло мені, щоб дійти додому пішки. Потім думаю - це не реально, я ж умію на локомотиві їздити. Дивлюся - локомотив стоїть. Оскільки я помічник машиніста, я знаю всі обов"язки машиніста і помічника. Заліз туди, проїхався трохи", - розповів викрадач електровоза.

"Він на якійсь емоційній строчці, можна сказати, навіть закоханості до дівчини, хотів викрасти цей тепловоз. Це, напевно, напередодні восьмого березня вийшло все. У нас останній тепловоз угонив батька Махно, наскільки я пам"ятаю. Тобто паровоз ще тоді", - сказав Віталій Шарапа, в.о. начальника лінійного управління УМВС України на залізничному транспорті, повідомляє Телеграф.
Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровській області хлопець викрав електровоз через свою дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути