неділя, 02 вересня 2007 15:33

У ЦВК не знають які бюлетені друкувати

Член Центральної виборчої комісії Андрій Магера не виключає передрук виборчих бюлетенів у разі, якщо суд залишить у силі рішення ЦВК про зняття з реєстрації громадянської партії "Пора", що входить до блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Про це Магера заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам.

"Я не виключаю, що може бути ухвалено рішення про скасування постанови ЦВК про їх реєстрацію, і вже після того, як ЦВК затвердить текст бюлетенів для позачергових виборів я не виключаю такої ситуації, що можуть бути зобов"язані окружні виборчі комісії поставити штамп "вибув" щодо такої партії", - сказав Магера, додавши при цьому, що також не виключає можливості передруку бюлетенів, друк яких має розпочатися з 5 вересня.

У свою чергу інший член ЦВК Михайло Охендовський пояснив журналістам, що проставити штамп "вибув" можна буде лише у випадку, якщо партія чи блок будуть зняті з виборів, і лише за 10 днів до дати виборів. У тому ж випадку, якщо це відбудеться до вказаного терміну, то ЦВК має лише передрукувати бюлетені. "А Центрвиборчком не встигне цього зробити, і тоді вибори будуть без бюлетенів", - сказав Охендовський. УНИАН.

Зараз ви читаєте новину «У ЦВК не знають які бюлетені друкувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути