Ексклюзиви
пʼятниця, 11 травня 2007 11:23

У Чікаго чоловік розстріляв пасажирів автобуса

У Чікаго озброєний чоловік розпочав стрілянину по пасажирах автобуса. Інцидент відбувся вчора близько 15:00 за місцевим часом. Злочинець сів в автобус на 103 вулиці і під"їжджаючи до перетину з Лоу Авеню вихопив зброю. В цей час в салоні були учні середньої школи Персі Джуліан, розташованої в місті Ок-Парк, на околиці Чікаго.

Чоловік відкрив безладну стрілянину, внаслідок чого п"ятеро школярів - двоє хлопців і троє дівчат у віці від 16 до 18 років - отримали поранення. Ввечері того ж дня 17-річний Блер Холт, поранений в груди, помер у лікарні. За відомостями газети Chicago Tribune, загрози для життя решти потерпілих немає.

Злочинцеві вдалося втекти. Свідки повідомили лише те, що це була молода людина. У поліції розраховують встановити його особу за допомогою камер відеоспостереження, якими обладнані всі суспільні автобуси в Чікаго. Припущень про те, якими мотивами міг керуватися стрілець, в поліції не висловлювали, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Чікаго чоловік розстріляв пасажирів автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути