понеділок, 05 березня 2007 19:37

У Черкасах пограбували журналістку

У Черкасах працівники патрульно-постової служби міліції затримали зловмисника, який увечері 2 березня пограбував журналістку місцевої газети Вікторію Мальовану.

Злочинцем виявився 20-річний студент-другокурсник, житель передмістя. Про це повідомили в Центрі громадських зв"язків УМВС в Черкаській області.

За даними міліції, студент вдався до пограбування, щоб віддати борг. Напередодні він програв певну суму грошей в ігрових автоматах. Хлопець зізнався міліціонерам, що йшов за нею два квартали, чекаючи слушного моменту для нападу. Коли журналістка підійшла до свого будинку, він схопив її за шию, повалив на землю і вихопив з рук сумочку.

Жінка кинулася його наздоганяти, крім того, їй спробували допомогти двоє чоловіків, які, проїжджаючи на автомобілі і стали випадковими свідками нападу, але зловити грабіжника їм не вдалося.

З"ясувалося, що рятуючись від переслідувачів, він сховався в одному з приватних будинків, сказавши господареві, що за ним женуться невідомі, нападу яких він боїться.

У той же вечір за прикметами, названими постраждалою журналісткою, грабіжник був затриманий черговим патрулем патрульно-постової служби міліції. Він йшов, тримаючи в руках викрадену жіночу сумочку, в якій було 120 гривень, фотоапарат, мобільний телефон, а також диктофон, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Черкасах пограбували журналістку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути