четвер, 20 березня 2008 08:13

У Чечні відбувся великий нічний бій: загинули чотири міліціонери

 У ході бойового зіткнення, що сталося у Урус-Мортанівському районі Чеченської республіки в ніч на 20 березня, загинули чотири міліціонери, один співробітник військової прокуратури і один цивільний, повідомляє джерело в штабі об"єднаного угрупування військ на Північному Кавказі.

"Бандитське угруповання чисельністю від 10 до 15 осіб було виявлене у лісовому масиві на окраїні населеного пункту Алхазурово в Урус-Мортанівському районі Чечні у середу. Сталося бойове зіткнення із співробітниками правоохоронних органів. У ході бою були знищені три бандити, але при цьому загинули четверо міліціонерів і один співробітник військової прокуратури", - розповіли у штабі. Також під час зіткнення  було поранено ще троє співробітників міліції.

Намагаючись втекти від переслідування, бойовики обстріляли легковий автомобіль, в якому їхали місцеві жителі. Від отриманих поранень помер водій автомобіля. Ще три людини - підліток 1992 року народження і дві жінки отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Чечні відбувся великий нічний бій: загинули чотири міліціонери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути