вівторок, 18 вересня 2007 10:04

У Брітні Спірс забрали дітей

За розпорядженням суду співачка на час слухань віддала дітей Кевіну Федерлайну, який затіяв процес проти екс-дружини з метою добитися повної опіки над синами й отримати на них аліменти. Після свідчення у суді бодігарда мати двох дітей, принаймні тимчасово, вимушена віддати синів своєму колишньому чоловікові. А агентство співачки вирішило розірвати всі зв"язки з нею, пишуть "Сутки".

Охоронець Спірс Тоні Барретто, який виступав у суді як таємний свідок із боку екс-чоловіка співачки, заявив, що вона приймала наркотики й поводилася неадекватно після реабілітаційної клініки, піддаючи життя дітей небезпеці.

28-річний Барретто працював у Брітні Спірс із березня по травень 2007 року - якраз тоді, коли співачка виписалася з реабілітаційного центру, де лікувалася від алкоголізму і депресії.

Суд розпорядився, щоб Брітні віддала дітей на час слухань їх батьку Кевіну Федерлайну, який затіяв слухання з метою добитися повної опіки над синами — дворічним Шоном Престоном і 11-місячним Джейденом Джеймсом.

Як стало відомо, охоронець свідчив з питання про вживання наркотиків, неадекватну поведінку Спірс після клініки і її звички оголюватися при сторонніх людях.

Адвокат Федерлайна заявив, що його клієнт не добивається додаткових аліментів від колишньої дружини. За словами адвоката, наступне слухання у справі опіки над дітьми пари відбудеться в листопаді. За угодою про розлучення Спірс щомісячно виплачує Федерлайнові аліменти на утримання дітей і "подружню підтримку" - а це близько $20 000.

Тим часом у Спірс виникли проблеми з агентством, яке вело всі її музичні і юридичні справи. Голлівудська компанія Тhe Firm повідомила, що припинила відносини зі співачкою ще місяць тому.

Окрім того, Брітні довелося розлучитися і з адвокатом – місце Лори Вассер, що займалася розлученням співачки, посів Мел Голдмен. Причини "зміни караулу" невідомі.

Зараз ви читаєте новину «У Брітні Спірс забрали дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути