Ексклюзиви
середа, 18 червня 2008 16:38

У британському "місті самовбивць" повісилися ще дві людини

У британському "місті самовбивць" Брідженті повісилися відразу два молодих людини. Про це в середу пише газета The Daily Mirror.

Таким чином кількість молодих людей, що повісилися в Брідженті починаючи з січня 2007 року, виросла до 21. Повідомляється, що останній на даний момент самовбивця, 28-річний Джонс Карвін, загинув напередодні похоронів передостаннього - 26-річного Нейла Оуна.

Джонс і Оун жили на одній вулиці. До речі, на тій же вулиці жив і 19-ий по рахунку самовбивця, 19-річний Ріс Шон. Нейл Оун на своїй сторінці в соціальній мережі Bebo називав Ріса "своєю другою половиною" і дуже сумував з приводу його смерті.

До речі, Карвін Джонс дещо підняв вікову планку "брідженських самовбивць": до нього найстаршому з тих, що повісилися було 27 років (наймолодшому - 15). У Карвіна була дворічна донька.

Нагадаємо, спочатку поліція підозрювала, що в місті діє якийсь клуб самовбивць, проте пізніше ця версія була відкинута, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У британському "місті самовбивць" повісилися ще дві людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути