середа, 03 грудня 2008 15:13

У Британії побили Санта-Клауса і ельфів

Санта-Клаус був побитий в своїй британській резиденції розгніваними відвідувачами, які були вимушені простояти з дітьми в черзі, чекаючи зустрічі з ним, в бруді, серед зламаного інвентаря і неввічливого персоналу, повідомляє The Daily Mail.

У бійці також постраждали три ельфи і три охоронці. Резиденція Санта-Клауса "Новий лапландський ліс" (LaplandNewForest) відкрилася на кордоні графств Гемпшир і Дорсет 30 листопада, проте замість обіцяних чудес принесла відвідувачам одні розчарування.

На розважальний комплекс, який швидко набув репутації "гадючника" і "вигрібної ями", було подано близько 1300 скарг. Багато з тих, що побували там, потім розміщували в соціальних мережах попередження, що лапландський ліс - справжня обдиралівка.

Вхід в резиденцію коштує 25 фунтів стерлінгів, проте місце перебування Санта-Клауса, за словами відвідувачів, більше схоже на зону бойових дій. Всюди брудно і неприбрано, каток зламаний, освітлення працює ледь-ледь, та і сам Санта поводиться неналежним чином.

Одна з дівчаток, що дуже чекала зустрічі з казковим Сантою, була глибоко розчарована, коли, підійшовши до печери, де він повинен був сидіти, побачила його в момент, коли він курив.

Бійка в лапландському лісі стала виразом накопиченої незадоволеності. Якийсь батько сімейства простояв в черзі чотири години - як виявилось, лише потім, щоб дізнатися, що його діти не можуть посидіти на колінах у Санта-Клауса і сфотографуватися з ним.

Коли ж сім"ї сказали стати ще в одну чергу, щоб отримати різдвяні подарунки, терпіння батька лопнуло: він ударив Санту кулаком в ніс. 17-річна дівчина-ельф, що знаходилася поряд, отримала ляпас від однієї з матерів. Крім того, в ельфа з розгону в"їхали дитячою коляскою, залишивши на нозі синяк. Охоронець, що вплутався в колотнечу, також отримав по обличчю.

Зараз ви читаєте новину «У Британії побили Санта-Клауса і ельфів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути