Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2007 13:22

У Британії підірвали підозрілий пакет біля станції метро

У Лондоні поліція провела контрольний підрив підозрілого пакету, виявленого поряд із станцією метро Хеммерсміт. Довколишній район Беронс Корт був блокований співробітниками правоохоронних органів.

29 червня в Лондоні було виявлено два автомобілі з каністрами з бензином і газовими балонами, які, як стверджують британські спецслужби, терористи планували висадити в повітря в центральних районах міста.

Наступного дня джип, в якому також знаходилися газові балони, протаранив центральний вхід аеропорту шотландського міста Глазго. У всіх випадках жертв і руйнувань вдалося уникнути.

В ході розслідування подій у самій Великій Британії було затримано сім осіб, троє з яких працювали лікарями в місцевих клініках. У вівторок в Австралії була арештована ще одна людина, яка також працювала в одній з лікарень штату Квінсленд.

Раніше британські поліцейські провели контрольні підриви двох підозрілих автомобілів, припаркованих біля лікарні Royal Alexandra Hospital, де знаходиться один з підозрюваних у підготовці теракту в Глазго, повідомляє Sky News.

Зараз ви читаєте новину «У Британії підірвали підозрілий пакет біля станції метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути