Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 08:57

У Британії оприлюднять відомості про НЛО

У Великій Британії у зв"язку з високим громадським інтересом до теми НЛО будуть оприлюднені надсекретні відомості про сотні зустрічей з непізнаними літаючими об"єктами, пише Daily Telegraph.

Міністерство оборони опублікує 160 документів, які зберігалися в Національному архіві у Кью. Перші документи будуть розсекречені навесні 2008 року, а оприлюднення всіх документів, як передбачається, займе 3 роки.

З моменту заснування проекту НЛО у 1950-х роках британське міністерство оборони отримало доповіді про понад 10 тис. спостережень НЛО.

Після розслідувань експерти так і не змогли пояснити близько 5% інцидентів. За словами Ніка Поупа, який керував проектом НЛО в міністерстві оборони у 1991-1994 роках, деякі свідоцтва про зустрічі з НЛО "заслуговують високої довіри".

Після своєї відставки з поста в управлінні по обороні і безпеці Міноборони він вирішив публічно заговорити про те, що до проблеми непізнаних об"єктів не спостерігається серйозного ставлення.

Він заявив, що він і його співробітники невиправдано витрачали час на надання документів у відповідь на запити ЗМІ або громадських організацій згідно із законом про свободу інформації, замість того щоб опитувати свідків нових достовірних інцидентів.

Передбачається, що міністерство оборони вирішило оприлюднити документи, тому що по цій темі воно отримує більше запитів, чим по будь-якій інший, повідомляє АМІ "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Британії оприлюднять відомості про НЛО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути