Ексклюзиви
пʼятниця, 22 лютого 2008 09:07

У Бразилії затонув пором з 110 пасажирами

 Щонайменше, десять осіб загинули у п"ятницю на півночі Бразилії, коли пором "Альміранте Монтейро", що перевозив понад 110 пасажирів, перекинувся на Амазонці.

Велика частина загиблих виявилася заблокованою у своїх каютах, тоді як ті, хто спав в гамаках на палубі, врятувалися. Серед жертв - чотири жінки і чотири дитини. За останніми даними, 92 пасажири врятувалися, а 13 осіб вважаються зниклими безвісти.

"Альміранте Монтейро" затонув вранці у четвер за місцевим часом за 270 кілометрів від міста Манаус, столиці бразильського штату Амазонас. Причина події офіційно поки не називається, проте, видно, корабельна аварія сталася, коли пором у темноті зіткнувся з вантажною баржею.

У пошуково-рятувальній операції беруть участь десять водолазів бразильських ВМС і 13 рятувальників, до пошуків залучені  вертоліт і два катери. Проте, за словами керівника операції, шанси знайти решту пасажирів живими невеликі, повідомляє Лента.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Бразилії затонув пором з 110 пасажирами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути