Ексклюзиви
середа, 12 червня 2019 20:13

У більшості керівників російських спецслужб є нагороди від СБУ

У більшості керівників російських спецслужб є нагороди від СБУ
Народний депутат від "Батьківщини" Владислав Бухарєв став головою Служби зовнішньої розвідки Фото: facebook.com/vladislav.buharev

Новопризначений голова Служби зовнішньої розвідки генерал-лейтенанта Владислав Бухарєв не має потрібного досвіду.

Про це Gazeta.ua розповів політолог Олександр Кочетков.

"У Зеленського дуже коротка лава, з якої можна вибирати. Це чергова людина, яку він знає особисто зі своє попередньої концертної діяльності. Вони знайомі родинами, є довіра. Тому для президента немає значення, що ця людина не займалася питаннями військової розвідки. Він нічого в цьому не розуміє. Бойовий офіцер, який був на фронті і працював у СБУ - це добре. Але розвідка - це дуже специфічна робота. Їй не можна навчитися по книжках. Треба пройти школу. Знання, які має приносити ця служба, для керівництва країни безцінні. Особливо в умовах війни. Справжніх фахівців у питаннях зовнішньої розвідки у нас майже не залишилось", - каже Кочетков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарунки на 15 мільйонів: скільки насправді заробляє Бухарєв

Експерт переконаний, що медаль ФСБ "За бойову співдружність" Бухарєва не свідчить про його зв'язок з Росією.

"Нагорода від ФСБ абсолютно нічого не означає. Керівники військових відомств до кожного свята обмінюються такими медалями. Знаходять будь-які приводи, часто просто смішні. Це абсолютно усталена практика. У кожного працівника СБУ, чи військового на керівних посадах вони є. Скоріш за все, президент просто не знав про неї. Треба було розповісти, що нагороди СБУ є у більшості керівників російських спецслужб, таких, як ГРУ та ФСБ. Виявилося, що у Зеленського і його команди відверті проблеми з піаром і поясненням власних дій", - вважає Олександр Кочетков.

Владислав Бухарєв - народний депутат України, колишній перший заступник голови СБУ, начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ, генерал-лейтенант податкової міліції.

Зараз ви читаєте новину «У більшості керівників російських спецслужб є нагороди від СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути