Ексклюзиви
понеділок, 25 серпня 2008 19:40

У Білорусі потяг збив 24 корови

Минулої ночі потяг "Сімферополь-Мінськ" здійснив наїзд на корів тваринницького підприємства у Гомельській області Білорусі.

Попередньо встановлено, що корови прорвали "електропостух" і, пройшовши близько п"яти кілометрів, вийшли на залізничне полотно. У зв"язку з інцидентом потяг був затриманий на 1 годину 20 хвилин.

"Минулої ночі на залізничному перегоні "Жлобин-Червоний Беріг" потяг "Сімферополь-Мінськ" збив 24 корови, які належать місцевому тваринницькому підприємству", - повідомив агентству "Інтерфакс-Захід" начальник прес-служби управління внутрішніх справ на транспорті Олександр Пальчинський. "На даний час йде перевірка даного факту", - заявив він.

За словами Пальчинського, минулої ночі поїздом була збита ще одна корова. Начальник прес-служби управління внутрішніх справ на транспорті розповів, що "в Брестській області електропоїзд "Брест-Мінськ" збив корову, яка вийшла на залізничне полотно", повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі потяг збив 24 корови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути