Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 13:32

У Білій Церкві лікарі швидкої втопили невідомого

У річці Білої Церкви потонув чоловік, якого лікарі "швидкої" вирішили умити перед відправкою в лікарню.

28 травня близько дев"ятої години ранку в Білій Церкві карета швидкої допомоги, що поверталася з виїзду, підібрала чоловіка, який лежав на тротуарі. Про це повідомив начальник Центру громадських зв"язків УМВС України в Київській області Микола Жукович.

За його словами, чоловік був настільки забруднений нечистотами, що лікарі вирішили вмити його на пляжі річки, повз яку проїздили.

Поки медики стояли біля машини, чоловік зайшов у річку і раптово пірнув. Коли один з лікарів витягнув його з дна річки, пацієнт був без свідомості.

По дорозі в лікарню чоловік помер.

Тим часом один зі свідків трагедії, що побажав залишитися невідомим, розповів, що лікарі "швидкої" насильно штовхали чоловіка до річки.

За словами Жуковича, кримінальну справу поки не порушено. Слідчі встановлюють особу загиблого, допитують лікарів і чекають рішення судмедекспертизи, яка встановить причину смерті.

Можливо, він помер від передозування наркотиків: хлопець, за словами лікарів, знаходився в сильному наркотичному сп"янінні, а на його руках і ногах були сліди від ін"єкцій.

Старший лікар міського пункту невідкладної допомоги Віра Леонтьєва відмовилася коментувати дії своїх підлеглих, лише підтвердивши факт смерті невідомого чоловіка, повідомляє АМИ "Новости-Украина"

Зараз ви читаєте новину «У Білій Церкві лікарі швидкої втопили невідомого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути