четвер, 21 серпня 2008 15:35

У Бангладеш священний крокодил зжер паломника

Крокодил, що живе при храмі Хан Джахан Алі (KhanJahanAli) в Бангладеш, розірвав і зжер молодого паломника, який спеціально зайшов в ставок, щоб попросити у священної тварини благословення, передає агентство AFP.

25-річний Шейх (RubelSheikh) Рубель прийшов в храм здалеку разом зі своєю матір"ю. Коли він зайшов в ставок, один з п"яти крокодилів, що живуть там, несподівано кинувся на нього і потягнув на глибину.

Після інциденту близько 25 чоловік упірнули в ставок в надії відшукати тіло, проте всі їх зусилля були марними. Труп паломника, майже повністю з"їдений, через якийсь час знайшли на березі.

Для поліції подія стала повною несподіванкою. За словами інспектора Хумайюна Кабіра (HumayunKabir), щодня храм відвідують сотні людей, які приносять крокодилам в дар курей і кіз, і регулярно здійснюють ритуальні обмивання в ставку. Крокодили завжди були дуже доброзичливі і до цих пір ні на кого не нападали.

Зараз ви читаєте новину «У Бангладеш священний крокодил зжер паломника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути