Ексклюзиви
четвер, 06 березня 2008 10:45

У Австралії крокодил ледь не з"їв ізраїльтянина (ФОТО)

У австралійському штаті Північна Територія крокодил ледь не з"їв ізраїльтянина.

В п"ятницю на минулому тижні, коли 27-річний Новон Машіа і його приятель, рибалили на одній з річок до їх маленького моторного човна тихо підплив морський крокодил і несподівано виплигнув з води. Він ледь не схопив пащею Новона, який в той момент нахилився через борт човна, позуючи для фото. 4-метровий крокодил впав на край човна і потім плюхнувся назад у воду.

"Я був шокований - тварина явно хотіла мене убити. Я нахилився, щоб подражнити його перед камерою, і тут він виплигнув з води з неймовірною швидкістю з розкритою пащею. Я весь затрясся", - розповідає Новон.

22-річний Дорон Авігай, з яким вони рибалили, зробив фото наляканого приятеля, знаходячись на великому човні поряд. За його словами, вони не захвилювалися, коли крокодил підплив до човна. "Ми сміялися, але все виявилося не так смішно", - говорить він.

Машіа, спортивний інструктор з Тель-Авіва, прибув разом з другом в місто Дарвін в грудні, подорожі по Австралії після закінчення служби в армії. Тут вони знайшли роботу рибаків, повідомляє news.com.au.

Зараз ви читаєте новину «У Австралії крокодил ледь не з"їв ізраїльтянина (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути