субота, 14 червня 2008 12:54

У Аргентині страйк перевізників зерна спровокував продовольчу кризу

У Аргентині страйк перевізників зерна спровокував продовольчу кризу
У Аргентині страйк перевізників зерна, сої і кукурудзи продовжується вже три місяці. Протистояння між урядом і фермерами, позбавленими роботи, спровокувало чергову продовольчу кризу в країні, повідомляє Associated Press. Співробітники транспортних компаній перегородили дороги, таким чином, заблокувавши перевезення і іншої сільськогосподарської продукції.

Власники супермаркетів попереджають, що запаси молочних продуктів, фруктів, овочів і м"яса закінчується, особливо важка ситуація складається в провінції. За словами генерального директора Об"єднаної асоціації супермаркетів Хуана Васко Мартінеса, якщо конфлікт не буде дозволений найближчим часом, аргентинські споживачі зіткнутися з браком і інших товарів.

Блокада транспортних шляхів викликала також відчутні паливні проблеми в декількох районах Аргентини, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «У Аргентині страйк перевізників зерна спровокував продовольчу кризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути