Ексклюзиви
пʼятниця, 26 грудня 2008 09:47

У Японії через сильний снігопад скасовані десятки авіарейсів

На півночі Японії через сильний снігопад у четвер були скасовані десятки авіарейсів і порушений графік руху поїздів, повідомляє AFP.

Головний авіатранспортний вузол острова Хоккайдо - аеропорт в Чітозе (Chitose) - повністю припинив свою роботу через сніг, що покрив злітно-посадочні смуги. Не менше 159 внутрішніх рейсів з Чітозе були скасовані. Снігопад також порушив графік руху поїздів на Хоккайдо і в північній частині острова Хонсю.

За прогнозами синоптиків, снігопад на Хоккайдо і Хонсю продовжиться як мінімум до кінця тижня. До ранку суботи, 27 грудня, в центральних районах острова Хонсю очікується до 80 сантиметрів снігу. Снігопад, попереджають синоптики, супроводжуватиметься шквалистим вітром, швидкість якого може досягати 7 метрів в секунду.

У кінці грудня, коли більшість японців відправляються на канікули, число пасажирів авіарейсів і поїздів різко зростає, відзначає AFP. Відміна авіарейсів і порушення графіка руху по залізниці через несприятливі погодні умови відіб"ється на тисячах громадян країни, що відправилися відвідати рідних, повідомляє Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У Японії через сильний снігопад скасовані десятки авіарейсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути