Ексклюзиви
пʼятниця, 27 червня 2008 12:01

У Англії школяр повісився через комп"ютерну гру (ФОТО)

У Великій Британії в Північному Йоркширі повісився 13-річний школяр. Джейк Робертс хотів пограти на своїй приставці NintendoWii, але не зміг, тому що його сестра дивилася телевізор. Масло у вогонь підлив батько хлопчика, який увірвався в кімнату сина і конфіскував приставку. За годину хлопчика знайшли повішеним в своїй кімнаті.

Підлітка описують, як талановитого і чутливого хлопчика з фантастичною уявою. Він любив писати вірші і розповіді.

Свідчення дали батьки хлопчика, батько Джон і мати Андреа, з якими жив хлопчик і його сестра в місті Скарборо, Північний Йоркшир.

Місіс Робертс, мати хлопчика, з жахом згадує, про те, як її син втік в свою кімнату після того, як йому заборонили грати на приставці. "Ми дали йому гроші з нагоди дня народження, - розповідає Андреа Робертс. - Ось він і купив собі приставку. А коли повернувся і хотів пограти, виявилось, що телевізор був зайнятий його сестрою. Він засмутився і втік до своєї кімнати". Коли ж батько зайшов в кімнату сина, він побачив, що хлопчик повісився. Батьки викликали швидку допомогу, але лікарі не змогли врятувати хлопчика, він помер через два дні.

Мати Джейка вважає, що він не хотів насправді повіситися, він просто збожеволів від комп"ютерної гри, повідомляє The Daily Mail.

Довідка

NintendoWii (Нінтендо Вій, часто вимовляється як ві) - ігрова приставка 7-го покоління, 5-а ігрова консоль фірми Nintendo і спадкоємець Nintendo Gamecube. До 27 квітня 2006 р., коли було оголошено офіційну назву консолі, вона носила кодове ім"я Revolution.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «У Англії школяр повісився через комп"ютерну гру (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути