середа, 21 листопада 2007 09:32

У Амстердамі відкрився фестиваль марихуани

 У столиці Нідерландів відкрився двадцятий фестиваль марихуани Cannabis Cup. Цей захід спеціально організований для любителів марихуани, що виготовляється з конопель, всього світу.

Офіційний сайт фестивалю запрошує всіх охочих стати його суддями. Для цього досить зареєструватися у штаб-квартирі організаторів у Амстердамі, заплативши 200 євро.

Судді дістають можливість дегустувати пропоновані різними виробниками і кофешопами сорти марихуани, виставляючи їм оцінки на організованій у  рамках фестивалю виставці виробів з конопель.

Членам журі доводиться дегустувати до 30 сортів марихуани на день. Для тих, хто в результаті дегустації стає неадекватним і не може більше продовжувати роботу, надаються кімнати відпочинку. На основі оцінки суддів будуть визначені переможці у різних категоріях.

У перші два дні фестивалю виставка відкрита для широкої публіки. Крім наркотиків, на ній представлені вироблені з конопель пиво, вино, масло, піроги з марихуаною, косметика, тканини, одяг і головні убори, аксесуари для куріння, книги про коноплі і марихуану, картини, плакати.

У програмі фестивалю - семінари про вирощування конопель, шоу за участю переможців попередніх фестивалів і різних знаменитостей, вечірки, виступи музикантів і співаків, виставки художників-авангардистів, демонстрації моди, публічні інтерв"ю, демонстрація відеофільмів про вирощування конопель.

Перший фестиваль Cannabis Cup відбувся в Амстердамі у 1987 році за ініціативи редактора журналу High Times Стівена Хейгера. Фестиваль проходить щорічно вже протягом 20 років, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «У Амстердамі відкрився фестиваль марихуани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути