Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2007 13:40

У американському літаку під час польоту прорвало туалет (ФОТО)

Американська авіакомпанія Continental Airlines принесла вибачення пасажирам одного з своїх рейсів, які були вимушені сидіти серед фекалій через те, що на борту прорвало туалет.

"Мене ніколи в житті так не ображали, - розповідає пасажир Коллін Брок з Вашингтона. - Мене неначе фізично і психологічно гвалтували. Я був вимушений сім годин сидіти серед людських екскрементів".

Представник авіакомпанії Дейм Месинг в четвер підтвердив, що на борту рейса номер 71 з 168 пасажирами на борту, що виходив 13 червня з Амстердама до Ньюарк (штат Нью-Джерсі) дійсно сталися проблеми з туалетом. Для усунення проблеми була зроблена проміжна посадка на ніч в Ірландії.

Наступного дня, коли літак продовжив шлях до Ньюарку, все начебто було налагоджено, проте проблема виникла знову. Після посадки літака з"ясувалося, що хтось спустив в унітаз латексні рукавички, не дивлячись на попередження не кидати туди сторонні предмети, передає WFAA.
Зараз ви читаєте новину «У американському літаку під час польоту прорвало туалет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути