Ексклюзиви
вівторок, 17 червня 2008 09:02

У Америці з"явилися презервативи "Обама" і "Маккейн" (ФОТО)

Бенджамін Шерман, власник компанії з виробництва презервативів Practice Safe Policy вирішив використати президентські перегони у власних інтересах і прикрасив свій товар зображеннями Барака Обами і Джона Маккейна, повідомляє агентство АР.

На презерватив із зображенням сенатора-демократа Обами буде також нанесено слоган "Використовуй з розумом", а на презерватив, прикрашений портретом республіканця Маккейна, - "Старий, але не прострочений". Кандидатові щойно виповнився 71 рік.

Згідно з рекламою, опублікованою на сайті компанії Practice Safe Policy, "кондом імені Маккейна випробуваний в боях, міцний, витривалий і особливо підходить для тих випадків, коли потрібно змінити позицію".

Компанія не гарантує 100% ефективність гумового виробу, проте запевняє клієнтів: якщо ті не скористаються цим видом товарів, то можуть в один прекрасний момент перетворити свою партнерку на "маму Обами".

У свою чергу, сам Бенджамін Шерман заявив, що вирішив запустити такий незвичайний маркетинговий експеримент виключно для розваги. На його думку, "люди навряд чи використовуватимуть ці презервативи", повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «У Америці з"явилися презервативи "Обама" і "Маккейн" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути