середа, 15 серпня 2007 09:17

У актора Вячеслава Невинного знов почалася гангрена (ФОТО)

 
 У 72-річного народного артиста Вячеслава Невинного, якому минулого року через гангрену ампутували обидві ноги, почали відніматися руки.


Відомий артист впродовж багатьох років страждає цукровим діабетом. У якийсь момент Вячеслава Михайловича стали турбувати болі в ногах. Ходити народному артистові СРСР ставало все важчим і важчим, в результаті лікарі наполягли на операції. Після цього він намагається ходити на спеціально виготовлених протезах Невинний вже почав ненадовго виходити на вулицю з інструктором.

Але раптово у нього почала відніматися права рука. А спираючись всього на одну руку, актор не може навіть піднятися з ліжка. Тут же трапилася і інша неприємність - пішов інструктор, тому що у народного улюбленця не залишилося грошей оплачувати його послуги.
Дивлячись, як чоловік слабіє, дружина актора Ніна Іванівна звернулася по допомогу до медиків. Вони-то і запідозрили, що у Безневинного знову могла початися гангрена, повідомляє КП
Зараз ви читаєте новину «У актора Вячеслава Невинного знов почалася гангрена (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути