неділя, 22 липня 2007 13:42

У Афганістані знайшли тіло одного з викрадених німців

У афганській провінції Вардак, яка знаходиться на півдні країни, знайдено тіло одного з громадян Німеччини, захоплених раніше бойовиками руху "Талібан".

Про ім"я загиблого, як і про причини його смерті, інформації немає. Раніше представник "Талібану" повідомив, що бойовики убили двох громадян Німеччини, викрадених 18 липня. Проте пізніше представники афганського керівництва спростували цю інформацію, заявивши, що один з німців живий, а інший помер від серцевого нападу.

Обидва німці, як і п"ятеро захоплених вміщай з ними афганців, працювали в гуманітарній місії ООН. У обмін на їх звільнення викрадачі зажадали виведення німецьких солдатів з Афганістану, а також звільнення з в"язниць бойовиків руху "Талібан".

19 липня таліби також захопили 23 громадяни Південної Кореї, які працювали в гуманітарній організації в Кандагарі. При цьому були також висунуті вимоги про обмін заручників на бойовиків, що знаходилися в ув"язненні, повідомляє Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «У Афганістані знайшли тіло одного з викрадених німців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути